hr | en | it | de

Interlang logoslogan
flash banner
Tečajevi

Učenje je cjeloživotni proces i kao što bi Ghandi rekao:

"Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš zauvijek živjeti."

Zašto učiti strane jezike? Istina je da najčešće učimo jezike zbog školovanja ili posla, ali razlozi za učenje stranih jezika su brojni. Učenje je proces za koji niti godine niti razlozi nisu važni, a upravo Interlang je mjesto koje će se pobrinuti da se svaki Vaš interes zadovolji jer naš moto i jest "Odaberite svoj razlog za učenje stranog jezika".

Dakle, za sve polaznike koji se žele dalje obrazovati, dobiti posao ili napredovati u poslu, obnoviti svoje ranije stečeno znanje, koji vole putovanja, književnost, povijest ili jednostavno žele upoznati kulturu i običaje drugih naroda te sve koji se žele aktivno sporazumjeti i pri upoznavanjima sudjelovati u razgovorima i diskusijama, preporučamo jedan od naših tečajeva.

Pohađanje tečajeva kod nas više je od suhoparnog učenja vokabulara i gramatičkih struktura. To je bogato multikulturalno iskustvo i prilika da se razviju jezične i komunikacijske vještine temeljene na kulturološkim spoznajama.

Interlang nudi raznovrsne tečajeve svjetskih jezika namijenjene svim dobnim skupinama i različitim razinama znanja.

Tečajevi se temelje na suvremenim metodama koje su rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u podučavanju. Nastavu izvode profesionalni i kvalitetni profesori, ali i izvorni govornici koji se u podučavanju služe aktualnim sadržajima te koriste multimedijalna nastavna pomagala. Kontinuirani kontakti s izdavačkim kućama jamče odabir i uporabu optimalnih edukativnih materijala za sve polaznike.

Pri završetku svakoga stupnja tečaja, polaznici pristupaju ispitu te dobivaju potvrde o uspješno završenom programu.

Odaberite jezik za koji ste zainteresirani te pronađite tečaj koji odgovara vašem osobnom rasporedu...

Tečajevi za odrasle, Tečajevi za mlade, Tečajevi za djecu, Poslovni tečajevi, Ubrzani i individualni tečajevi, Tečajevi u inozemstvu