hr | en | it | de

Interlang logoslogan
flash banner
Poslovni tečajevi

Poslovni uspjesi najčešće se postižu kvalitetnom komunikacijom i zajedničkim razumijevanjem klijenata i stranke. Kako bi i vaši poslovni suradnici kao i zaposlenici mogli ostvariti sve potencijale, Interlang nudi niz tečajeva poslovnog jezika.

Na poslovnom tečaju polaznici savladavaju osnove poslovne komunikacije, izrade prezentacija, pisanje životopisa, vođenje sastanaka, pisanje dopisa itd.

Kao optimalno rješenje za male i velike tvrtke, Interlang nudi poslovne tečajeve s mogućnošću održavanja u Vašim prostorijama. U takvim uvjetima polaznici puno lakše savladavaju gradivo i usavršavaju poslovnu komunikaciju jer strani jezik uče u kontekstu u kojem će ga i svakodnevno koristiti.

Kao partner jedne od najuglednijih britanskih škola poslovnog jezika, London School of Business English, Interlang Vam omogućuje usavršavanje poslovnog jezika i u inozemstvu.

Uz učenje u opuštenoj atmosferi Vaši zaposlenici ne samo da će steći nova znanja već će izgraditi još bolje odnose i ostvariti bolju suradnju sa svojim kolegama.