hr | en | it | de

Interlang logoslogan
flash banner
O školi

Učenje je bogatstvo koje nikada nećete izgubiti. (kineska izreka)

Interlang škola stranih jezika i centar za prevođenje otvorio je svoja vrata za prve polaznike još 1993. godine. Od samog osnutka sustavno radimo na kvaliteti nastavnog procesa te omogućujemo svojim polaznicima stjecanje vrhunskog znanja stranih jezika. Interlang nije i ne želi biti samo mjesto stjecanja vrhunskog znanja već i mjesto upoznavanja, stvaranja poslovnih i privatnih kontakata, druženja te bogatog multikulturalnog iskustva.

U pripremi i provedbi tečajeva, Interlang prilikom izbora nastavnih materijala i programa u korak prati svjetske trendove te nudi opće i specijalizirane tečajeve za sve uzraste od djece do poslovnih ljudi.

Svoju reputaciju kao vrhunska obrazovna ustanova Interlang prije svega može zahvaliti ljudskim potencijalima. Naši profesori visoko su obrazovani pojedinci koji konstantnim usavršavanjem pružaju vrhunsku nastavu s pomoću kvalitetnih materijala, te vam se u potpunosti posvećuju kako bi vi ostvarili svoj cilj - naučili uspješno komunicirati na stranom jeziku.

Dobrodošli!