hr | en | it | de

Interlang logoslogan
flash banner
Pripreme za međunarodne ispite

Njemački jezik

GOETHE institut

Ispiti Goethe instituta provjeravaju znanje njemačkog jezika na svim razinama znanja od A1 do C2 te su prilagođeni europskim standardima testiranja.

Dobro znanje njemačkog cijeni se diljem svijeta, ali uz međunarodno priznatu diplomu možete to bolje prezentirati. Osim što ćete i sami biti više motivirani, samim polaganjem međunarodno priznatih ispita moći ćete svoje znanje bilo gdje i bilo kada dokazati i drugima, npr. kada se prijavljujete na fakultet ili pri zapošljavanju.

Goethe ispiti:
• Omogućuju transparentno određivanje stupnja znanja jezika u govoru, razumijevanju i pismu
• Dokaz su znanja stranog jezika neovisno o školskom programu ili ocjenama
• Pokrivaju sve razine i vještine pretpostavljene Europskom jezičnom mapom
• mjerilo su kvalitete: Goethe Institut ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju ispita, testiranju, radu i osiguravanju kvalitete kao i treniranju ispitivača.

Diplome Goethe Ispita visoko su cijenjene svuda, tako je, na primjer, posjedovanje Zertifikat Deutsch, uvjet za dobivanje njemačkog državljanstva.

Zentrale Oberstufenprüfung, Kleines Deutsches Sprachdiplom i Großes Deutsches Sprachdiplom su potrebni kako biste se upisali bilo na njemačka sveučilišta bilo na pripremne tečajeve. Međutim, Goethe-Institut diplome korisne su i u drugim zemljama, negdje Vas oslobađaju ispita, ali negdje donose i dodatne bodove bilo kod upisa na fakultete ili na radnom mjestu.

CEF nivo Goethe / Institut ispiti

C2 / Zentrale Oberstufenprüfung, Kleines Deutsches Sprachdiplom
C1 / Goethe-Zertifikat C1 - Zentrale Mittelstufenprüfung (neu), Prüfung Wirtschaftsdeutsch
B2 / Zertifikat Deutsch für den Beruf, Goethe-Zertifikat B2
B1 / Zertifikat Deutsch
A2 / Start Deutsch 2
A1 / Start Deutsch 1